Το self tanner της Σταχτοπούτας


Παραμυθιάζει και παρασκευάζει η Λία Παπαλούδη


Το παραμύθι λέει πως είναι αυτή τώρα η δόλια , η κακορίζικη, η μουτζουρωμένη και ρακένδυτη και με το μαλλί με μια ρίζα μέχρι το σβέρκο , και θέλει να πάει στο πριγκιπικό πάρτι.
 Σου λέει όμως , πώς θα σκάσω μύτη η ατυχήσασα στο event σαν να έγραψε το ‘’πάγωσε η τσιμινιέρα’’ για μένα ο Μάνος Λοϊζος;  
Κι εκεί που είναι απελπισμένη και πίνει φλισκούνι ον δε ροκς , εμφανίζεται η νονά νεράιδα , η πολυτάλαντη , η μουλτιτάσκινγκ ,η  μανικιουρίστα -παύλα- κομμώτρια -παύλα- στυλίστρια, και -παύλα- σοφέρ με αλόγατα. 

Της λέει λοιπόν έντρομη : ‘’ Ιίίίί πουκακοχρόνοναμηνέχεις , παιδί βάφτισα εγώ ή κουνάβι; Έλα γρήγορα να σε αναστηλώσω , και πρόσεξε κακομοίρα μου γιατί ότι σου κάνω θα κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Στις 00:00 ακριβώς θα ξαναγίνεις τρισάθλια και τρικάμπουρη και δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις , ξηγημένα πράγματα’’.  
Έτσι έγινε λοιπόν και την συνέχεια την ξέρετε.

Τόσο λοιπόν θα κρατήσει η σημερινή μας συνταγή. 
Θα είναι για μια γκράντε βραδινή εμφάνιση σας ,ίσα για να μην φαίνεται το γαλατένιο σας δέρμα που κάνει ντεκόρ με το τρίκυκλο του παγωτατζή. 
Ή θα το βάλετε και θα πάτε στην παραλία (μην μπείτε στην θάλασσα όμως , δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι ναι;;;) ίσα για να περπατήσετε με το μαγιό σας αμέριμνη σαν να λέτε ‘’φφφφ βαριέμαι να κολυμπήσω σήμερα, ας λιαστώ μόνο’’.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην μου ιδρώσετε κι αρχίζετε να ξεβάφετε σαν τον Βουτσά στην ταινία ,γιατί μετά <<να ξύλο, το Μοχάμεντ>>.

Θα χρειαστούμε:
- 4 φακελάκια μαύρο τσάι
- 2 κούπες καυτό νερό
- 1 μπουκαλάκι spray

Θα βάλουμε τα φακελάκια στο καυτό νερό , θα περιμένουμε κάνα μισάωρο να κρυώσει μην μας τσουρουφλίσει , θα μπανιαριστούμε , θα αποφλοιωθούμε (σκραμπ το λένε κοπελιές ) , θα τσιτσιδωθούμε , θα βάλουμε και μια πετσέτα στο πάτωμα μην λεκιάσουμε το σύμπαν και θα ψεκαστούμε. Μετά θα αλειφτούμε , θα περιμένουμε να στεγνώσει καλά , θα ξανα-μαναψεκαστούμε και βουαλά! 
Να’το το δέρμα το σταρένιο , το τέλειο , το τσίλικο το τσαγιένιο!
Αν θέλουμε μπορούμε να ψεκάσουμε και το πρόσωπο για να μην κάνει η φατσούλα μας κοντράστ σαν το αριστερό χέρι του ταρίφα , με το υπόλοιπο σώμα!
Μόλις κάνετε το κομμάτι σας και επιστρέψετε σπίτι , κάντε ένα μπανάκι και τριφτείτε να φύγει η τσαγίλα. 

Τι έγινε;; Βλέπουμε το δερματάκι μας καλύτερο; 
Το βλέπουμε κάπως πιο σφιχτό ;;  

EM, ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΤΑΝΙΝΗ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ;;;

Καλή επιτυχία απαστράπτουσες μου και φιλιά στο πριγκιπόπουλο!