Μάσκα-κρέμα Magic Elixir


Πολυτελής ενυδατική μάσκα-κρέμα νυκτός καθημερινής περιποίησης με συσφιγκτική και αντιρυτιδική δράση. Κατάλληλη για όλα τα δέρματα από 35 ετών. Τα 30 συστατικά που αποτελούν αυτήν την βόμβα ομορφιάς και υγείας δημιουργούν μια ολική διέγερση των κυττάρων του δέρματος και έτσι δημιουργείται η πλήρης αναγέννηση και ανάπλαση της επιδερμίδας. 

Με την καθημερινή χρήση το δέρμα γίνεται διάφανο, παιδικό και φωτεινό. Οι ρυτίδες μειώνονται και σταδιακά φεύγουν. Οι δυσχρωμίες χάνονται, η επιδερμίδα γίνεται σφριγηλή και λεία. Η χρήση της πρέπει να γίνεται με προσοχή πάντα βράδυ και με την προϋπόθεση(αν την χρησιμοποιείτε ως κρέμα) να αφαιρείται την άλλη μέρα το πρωί. Μια πολύ μικρή ποσότητα (στο μέγεθος του μπιζελιού) πάνω σε καθαρό δέρμα είναι αρκετή για να ωφελήσει το δέρμα. Μεγάλη ποσότητα μπορεί να ερεθίσει, να ξεφλουδίσει και να βλάψει την επιδερμίδα. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 
Έλαια και Εκχυλίσματα: Ελιάς, Μπόραγκου, Σιταρόχορτου, Μελίας, Κυνόροδου, Τριαντάφυλλου Δαμασκού, Άγριου Καρότου, Καλέντοουλας, Ελίχρυσου, Αλκάνας, Μαστίχας, Ιπποκαστανιάς, Μαύρης Πεύκης, Αμαμηλίδας, Κίστου, Τσουκνίδας και Πράσινου τσαγιού
Αιθέρια Έλαια: Πορτοκάλι, Λεμόνι, Γκρέιπ φρουτ, Μανταρίνι, Άνθη Νεραντζιάς 
Βάμματα: Λιβανιού, Στύρακα, Μύρου, Ροδιού 
Λοιπά συστατικά: Κερί Μέλισσας, Πούδρα Σπιρουλίνας, Ανθόνερο Αγγουριού, Μέλι.

Ειρήνη Παληού Βοτανολόγος Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.botanologika.gr   δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως τεκμηριωμένες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. 
Καθώς το www.botanologika.gr. είναι ενας ενημερωτικός δικτυακός τόπος και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και πληροφορίες για την υγεία, σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιατρική γνωμάτευση ή άλλη επιστημονική υπόδειξη. 
Όλοι οι χρήστες του www.botanologika.gr καλούνται να απευθυνθούν στον ανάλογο επαγγελματία πριν εφαρμόσουν οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται από τον δικτυακό τόπο του  www.botanologika.gr