• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Μάσκα σούπερ συσφικτική - με υλικά ομελέτας


    Γράφει και παρασκευάζει η Στέλλα Λεοντιάδου

    Μάσκα σούπερ συσφικτική - με υλικά ομελέτας 

    2 μέτριες πατάτες καθαρισμένες στον ψιλό τρίφτη 
    1 ασπράδι αυγού χτυπημένο

     Χρησιμοποιούμε 2 κ.σ. από το κατακάθι του χυμού πατάτας και 2 κ.σ. από το ασπράδι 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας.
     
     Τρίβουμε στον ψιλό τρίφτη (όχι μούλτι) τις 2 πατάτες και βάζουμε σε τούλι ή τουλπάνι και στύβουμε καλά για να πάρουμε το χυμό τον οποίο αφήνουμε να κατασταλάξει μερικές ώρες. 

    Κατόπιν χύνουμε προσεκτικά το χυμό ώστε να μείνει το λασπώδες κατακάθι, είναι όπως το κατακάθι του κορν φλάουρ όταν το αφήσουμε. 

    Από αυτό παίρνουμε 2 κ.σ. και το ανακατεύουμε με 2 κ.σ. ασπράδι αυγού χτυπημένο και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας. 

    Απλώνουμε στο πρόσωπο, όσο πιο κοντά μπορούμε στα μάτια, λαιμό και ντεκολτέ και αφήνουμε μισή ώρα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό και σκουπίζουμε όπως πάντα ταμποναριστά. Έχει άμεσο εφέ λίφτινγκ σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια! Πολύ καλή! 

    Τη χρησιμοποιούμε 2-3 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να μείνει στο ψυγείο 3-4 μέρες, στις επόμενες χρήσεις θέλει πολύ καλό ανακάτεμα γιατί το άμυλο της πατάτας κάθεται κάτω και πετρώνει και πάνω το υγρό έχει γίνει σχεδόν μαύρο (όπως όταν αφήνουμε την πατάτα έξω).
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μάσκα σούπερ συσφικτική - με υλικά ομελέτας Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
    Scroll to Top