• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Σεμινάριο παρασκευής gel στο Μαρούσι 9-2-2019 από τον Δημήτρη Καλλιμάνη


  5+5 έμειναν...5 κενές θέσεις και 5 ημέρες μέχρι το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου που θα γίνει το επόμενο σεμινάριο μας στα φυσικά καλλυντικά, στο ίδιο φιλόξενο μέρος που έγινε και το προηγούμενο, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, στον οίκο ευγηρίας "Η Θαλπωρή" , στο Μαρούσι. 

  Θα φτιάξουμε βάση gel και θα προσθέσουμε βάμμα για κυτταρίτιδα- σύσφιξη, μια συνταγή που ακολουθώ εδώ και χρόνια. Θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε κάθε gel, όπως και για τα έλαια και την μετατροπή του gel σε cream-gel. 

  Θέλω να συζητήσουμε για το πως γίνεται μια σωστή επάλειψη, αλλά και πως θα μετατρέψουμε τα gel μας ανάλογα με την χρήση που θέλουμε να επιτύχουμε π.χ. πως φτιάχνουμε ένα gel τύπου Vicks. 

  Θα συγκεντρωθούμε όλοι στις 10.15 να κεραστείτε τσάι ή καφέ και διάφορα καλούδια που θα έχει ετοιμάσει η κυρία Αντιγόνη Γιαννακάκη, ιδιοκτήτρια της "Θαλπωρής" και η Tsoukala Despina ρεφλεξολόγος, ενεργειακή θεραπεύτρια και συντονίστρια του σεμιναρίου. 10.30 το αργότερο ξεκινάμε το μάθημα μας, το οποίο θα τελειώσει περίπου κοντά στις 14.00 το μεσημέρι.

   Για τις 5 θέσεις που έμειναν θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και θα κάνετε κράτηση ή στο messenger στην Tsoukala Despina ή τηλεφωνικά με μένα στο 6955 20 39 47 μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη.
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σεμινάριο παρασκευής gel στο Μαρούσι 9-2-2019 από τον Δημήτρη Καλλιμάνη Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
  Scroll to Top