• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Σκέψεις μπροστά στο θαύμα:Η γνώση ο Θεός και η φύση...   Γράφει ο Δημήτρης Καλλιμάνης
   
  Ο Θεός τη Γνώση μας την έδωσε κι έβαλε ως μέγα οδηγό τη φύση. Δεν χρειάζονται πολλά μα μόνον κατανόηση και ταπεινότητα μπροστά στο Μεγαλείο, όταν μιλάς, όταν είσαι σε άμεσο συντονισμό με το φυσικό γίγνεσθαι. Χτίζεις με τη γνώση σου, ακολουθώντας τη Γνώση του Άπειρου, με ότι έχεις κατακτήσει κι όλο προχωράς να καταλάβεις ως μια νέα κατάκτηση ενός μορίου του Αιώνιου.

   Θα το καταλάβετε όσο σας εξηγώ αυτή την απλούστατη φωτογραφία στην οποία περικλείεται ένα τεράστιο κομμάτι δημιουργικής οπτικής. Έχει ταυτόχρονα φάρμακο, τροφή, καλλυντικό, πρόληψη. Έχει μια συκιά γεμάτη καρπούς και φύλλα σε εξαιρετική κατάσταση. 

  Αν την εκμεταλλευτούμε σωστά μας δίνει και τα τέσσερα: φάρμακο, τροφή, καλλυντικό, πρόληψη. Δίπλα και στα πόδια της βατομουριά με βατόμουρα έτοιμα, φύλλα και βλαστούς εξαιρετικά. Και για τις 4 ανάγκες είμαστε καλυμμένοι. Σημειώστε ότι μόλις έχουν τελειώσει τα μούρα της μαύρης μουριάς που διακρίνεται στην κορυφή κέντρο, κέντρο δεξιά φωτογραφίας. Η μαύρη μουριά έδωσε τη σκυτάλη στην βατομουριά. Και για τις 4 ανάγκες. 

  Κρατήστε αυτή τη λεπτομέρεια, θα την δούμε και παρακάτω.

  Πρόκειται για τον απόλυτο βίο-συντονισμό σε πλήρη ακολουθία. Με κάθε έννοια. Η μαύρη μουριά που προανέφερα έχει ήδη έτοιμα φύλλα και φλοιό από τις κλάρες και ιδίως τα φρέσκα κλαράκια για φάρμακο και καλλυντικό και για πρόληψη. Αριστερά, στο άκρο της φωτογραφίας ψηλά φαίνεται μια υπερφορτωμένη καστανιά σε καρπούς με φύλλα και φλοιό σε εξαιρετική κατάσταση. Πάλι μας εξυπηρετεί και στις 4 ανάγκες. Τα κάστανα θα είναι έτοιμα όταν δεν θα έχουμε πλέον βατόμουρα. Σημειώστε το αυτό. Η μια δημιουργία δίνει τη σκυτάλη στην άλλη. Δεξιά, δεν φαίνονται στην φωτογραφία, υπάρχουν 2 ελιές και μια αγριελιά Olea oleaster. Οι ελιές θα δώσουν το μέγιστο τους μαζί με την καστανιά. Και για τις 4 ανάγκες. 

  Παρατηρείστε: Κάστανο+Ελιά+Αγριελιά. 
  Όποιος κάνει ανάλυση και πρόσθεση ουσιών καταλαβαίνει τη θεία πρόνοια, την αληθινή φιλοσοφία των όντων σε πλήρη ανάπτυξη συνέργειας για όποιον χρησιμοποιεί αυτά τα προϊόντα ταυτόχρονα. Με λίγα λόγια και απλά για να μην σας μπερδεύω. Σε λιγότερο από 10 μέτρα μήκος και περίπου 8 μέτρα πλάτος, ο Θεός με αγγελιοφόρο τη φύση μας δίνει λύσεις-απαντήσεις-χρήσεις και για τις 4 ανάγκες που προανέφερα. 

  Υ.Γ.: Μην βιαστείτε να τα δείτε στη φωτογραφία. Εμένα μου πήρε 1,5 ώρα περίπου για να καταλάβω την περιοχή, να οριοθετήσω και να αναγνωρίσω όχι μόνο αυτά, αλλά και περισσότερα φυτά, που δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω. Και η φωτογραφία πάρθηκε από ένα σημείο μονοπατιού που ίσα ίσα με χώραγε. 

  Φανταστείτε, απλώς φανταστείτε, αν προστατεύαμε τη γη, αν σεβόμασταν την ανώτερη επιστήμη της, τότε η επιστήμη μας θα ήταν η ανάλυση και η κατανόηση κι όχι η δημιουργία καρκίνων.. ΄


  (Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, στο βαθύ δάσος, Άγιον Όρος, photo by Dimitris Kallimanis).
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σκέψεις μπροστά στο θαύμα:Η γνώση ο Θεός και η φύση... Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
  Scroll to Top