• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Βιωματικό σεμινάριο -συνάντηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης.


  ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!! 

  Τι πολύτιμο ψυχικό αγαθό! Ακόμη και ο πιο σίγουρος άνθρωπος για τον εαυτό του, το αναζητά. Όλοι μας θεωρούμε αυτό το αγαθό ανεκτίμητο, επειδή το συνδέουμε με την επιτυχία. Τι γίνεται όμως όταν κυβερνά μέσα μας ο φόβος; Τότε είναι πιθανό να χάσουμε την αυτοεκτίμησή μας. Όμως η ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ αποτελεί την βάση της ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ. 

   Σας προσκαλώ λοιπόν σε μία βιωματική συνάντηση, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, για να δημιουργήσουμε μαζί μια στέρεη γέφυρα μεταξύ αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, προβάλλοντας τις ξεχωριστές αρετές μας. 

                                                                 Δρ. Χαρά Μαρκάκη

   Πληροφορίες:
   Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο χώρο του ιατρείου Ακτή Ποσειδώνος 45 Μοσχάτο, δεύτερος όροφος μεταξύ 12μμ-6μμ περίπου και το κόστος συμμετοχής είναι 60€ το άτομο. Για ζευγάρια ή μέλη της ίδιας οικογένειας η τιμή διαμορφώνεται στα 50€ το άτομο. Επειδή ο αριθμός  των ατόμων θα είναι περιορισμένος, θα ήθελα να παρακαλέσω να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, στέλνοντας το ποσόν στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR2101720420005042044375390, με την αιτιολογία “συμμετοχή σε βιωματικό σεμινάριο”. 
  Κατόπιν στείλτε SMS στο κινητό τηλ. ή στο email, με το ονοματεπώνυμό σας, για να κοπεί άμεσα το αντίστοιχο παραστατικό, καθώς επίσης και το τηλέφωνό σας, για τυχόν επικοινωνία). 

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! 
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ! 

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
  ΤΗΛ. ΙΑΤΡΕΙΟΥ2111832201 
  ΚΙΝΗΤΟ 6980648948 
  ΕΜΑΙL markaki888@gmail.com
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Βιωματικό σεμινάριο -συνάντηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
  Scroll to Top