• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πώς να έχετε πάντα φρέσκο σκόρδο στην κουζίνα σας


    Υλικά

    Ελαιόλαδο
    Σελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
    Μυρωδικά της επιλογής σας (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη)

    Εκτέλεση

    Σε επιφάνεια κοπής ψιλοκόψτε το σκόρδο σε μικρά κομματάκια και βάλτε το σε ένα γυάλινο δοχείο με αεροστεγές κλείσιμο. Στη συνέχεια καλύψτε το μείγμα σκόρδου με ελαιόλαδο κλείνετε το γυάλινο δοχείο και αποθηκεύετε στο ψυγείο.

    Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε κάθε φορά φρέσκο σκόρδο για το μαγείρεμα των φαγητών σας χωρίς να το καθαρίζετε. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο συνήθως αρκεί μια με δυο κουταλιές του γλυκού από το μείγμα σκόρδου για τα φαγητά σας.
     

    Tip : Για περισσότερη γεύση προσθέστε μαζί με το ελαιόλαδο και ψιλοκομμένα μυρωδικά της επιλογής σας. 

    Πηγή: timeout.gr
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς να έχετε πάντα φρέσκο σκόρδο στην κουζίνα σας Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
    Scroll to Top