• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Tο βότανο που θα σου δώσει super δύναμη
  Υπάρχουν πολλά βότανα που τονώνουν και δυναμώνουν τον οργανισμό, αλλά ένα από αυτά είναι ίσως το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό για να σου δώσει δύναμη και να κάνει τον οργανισμό σου να ανταπεξέλθει όλη την ημέρα!

  Πρόκειται για το Μάκα που είναι ένα βότανο, το οποίο μας έρχεται από τη λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από το Περού. Είναι ένα ποώδες διετές ή ετήσιο φυτό, το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού.

  Η Μάκα αποτελεί σημαντική παραδοσιακή τροφή και φαρμακευτικό φυτό στην περιοχή όπου καλλιεργείται. Μάλιστα θεωρείται ιδιαίτερα θρεπτική τροφή, αφού ενισχύει τον οργανισμό του προσφέρει αντοχή και θεωρείται ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες.

  Αναφέρετε ότι οι Ίνκα έδιναν το συγκεκριμένο βότανο πριν από τη μάχη στρατιώτες για να τους δώσει ενέργεια και δύναμη.

  Η Μάκα είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία και ειδικότερα σελήνιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, και σίδηρο και περιέχει λιπαρά οξέα, μεταξύ άλλων λινολεϊκό οξύ, παλμιτικό οξύ, και ελαϊκά οξέα, καθώς επίσης και πολυσακχαρίτες ενώ χρησιμοποιείται για το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, για την ενίσχυση της ενέργειας, για την αθλητική απόδοση, τη μνήμη και τη γονιμότητα. H Μάκα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη λίμπιντο, τη δύναμη, την αντοχή και την ενέργεια και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Μία ακόμα ιδιότητα αυτού του φυτού είναι ότι ομαλοποιεί τις σεξουαλικές ορμόνες, όπως η τεστοστερόνη, προγεστερόνη και οιστρογόνα.


  Πηγή: activeman.gr
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Tο βότανο που θα σου δώσει super δύναμη Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
  Scroll to Top