• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Ξεκινά το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο
  Το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου ξεκινά. Από 2 Σεπτεμβρίου και έως και τις 18 του μήνα, δεκάδες εκθέτες παρουσιάζουν χιλιάδες τίτλους, για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο και παράλληλες εκδηλώσεις, ανοιχτές συζητήσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, θέατρο και ποίηση.

  Κάθε χρόνο το Φεστιβάλ επιδιώκει πέραν την έκθεσης και παρουσίασης του καλού βιβλίου, τη συνεργασία φορέων της πόλης με σκοπό η έκθεση βιβλίου να αποτελέσει αφορμή για κοινωνικό διάλογο, ευκαιρία για συζήτηση και συνεργασία πάνω σε φλέγοντα, χρόνια ή επικαιρικά, ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

  Παράλληλες εκδηλώσεις

  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αφιερώματα στον Σαίξπηρ (400 χρόνια από το θάνατό του) και στον Λόρκα (80 χρόνια από το θάνατό του).

  Θα πραγματοποιηθεί, ακόμη, τιμητική εκδήλωση για τον ποιητή και εκδότη Γιώργο Χρονά.

  Οι κεντρικές εκδηλώσεις, αλλά και οι ποικίλες δράσεις (θέατρο, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων κ.λπ.), με φόντο τους χιλιάδες τίτλους βιβλίων δημιουργούν, για τους επισκέπτες, ένα ιδανικό περιβάλλον αναψυχής και πνευματικής αναβάθμισης.

  Το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.

  Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 05/09 και ώρα 20:00.

  Καθημερινά από τις 02 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ξεκινά το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
  Scroll to Top