• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παραδοσιακή Σκορδαλιά με Καρύδια


    Βάζουμε 2 φλυτζάνια καρύδια στο Multi, να γίνουν τρίμμα, μαζί με 4 σκελίδες σκόρδο και 3 φρυγανιές. 

     Προσθέτουμε σταδιακά 1 ποτήρι του κρασιού λάδι και μετά χυμό λεμονιού ή ξύδι, για όσους το προτιμούν, να γίνει ένας πολτός, να στέκεται στο πηρούνι. 

     Αν το βρίσκουμε πολύ πικάντικο, αντικαθιστούμε ένα μέρος από το λεμόνι (ή το ξύδι) με νερό. 

     Αν θέλουμε κάτι, που να ξεφεύγει από την παραδοσιακή συνταγή, μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε προσθέτοντας μαϊντανό ή και ψιλοκομμένο κρεμύδι. 

    Συνοδεύει ψαρικά, μεζέδες ή και σαν ντιπ. Θα λατρέψετε την σκορδαλιά.

    Πλεονέκτημα: Εύκολη και γρήγορη συνταγή, νηστίσιμη και χορτοφαγική. Αρέσει σε όλους αλλά πολλοί δεν την φτιάχνουν γιατί πιστεύουν ότι χρειάζεται τέχνη.
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Παραδοσιακή Σκορδαλιά με Καρύδια Rating: 5 Reviewed By: Βοτανολογικά
    Scroll to Top