• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Λικέρ καφέ




    Υλικά

    200γρ φρεσκοαλεσμένου και χοντροκομμένου καφέ
    1 λίτρο τσίπουρο
    500γρ. ζάχαρη
    500ml νερό

    Εκτέλεση

    Ρίχνετε τον καφέ μέσα στο τσίπουρο και τα αφήνετε σε ένα κλειστό γυάλινο βάζο ένα μήνα.


     Το τοποθετούμε σε δροσερό μέρος, ανακινώντας το κάθε 2 - 3 ημέρες. 

    Φτιάχνετε σιρόπι την ζάχαρη με το νερό και το ρίχνετε όταν κρυώσει μέσα στο διάλυμα και το φυλάτε 7 μέρες ακόμα. 

    Μετά το στραγγίζετε με φίλτρο καφέ και το μοιράζουμε σε μικρότερα μπουκάλια ποτού και είναι έτοιμο.
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Blogger
    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Λικέρ καφέ Rating: 5 Reviewed By: botanologika.gr
    Scroll to Top